pr002081: Charlie Hebdo - Reiser, Jean Marc; Henon
"Reproductie van de voorpagina van het franse satirische weekblad Charlie Hebdo, nr.50 van 1 november 1971. Getekend door cartoonist Jean-Marc Reiser. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"