af004921: A.H.J. Aktiegroep Homofiele Jongeren - Aktiegroep Homofiele Jongeren (AHJ)
"Affiche uitgegeven door de Aktiegroep Homofiele Jongeren (AHJ) voor homo-emancipatie. Afbeelding: kristallen. Tekst: A.H.J. Aktiegroep Homofiele Jongeren. Jonge mensen die het moeilijk hebben om hun homofilie te aanvaarden en problemen hebben om aanvaard te worden in hun omgeving, kunnen altijd bij ons aanlopen om advies en informatie. Het voornaamste doel van het A.H.J. is, advies en informatie geven aan de minderjarige homofiel of aan hen die het nog niet zeker weten van zichzelf. Het A.H.J. organiseert regelmatig instuifavonden of thé-dansants als mogelijkheid tot kontakt. Het A.H.J. is ondergebracht in het hulpcentrum van de werkgroep A.M.O.K., Lange Noordstraat 16, 2000 Antwerpen. Op woensdag en donderdag is er altijd iemand van het A.H.J. aanwezig om naar je te luisteren. Het hulpcentrum is open op: maandag: 15u tot 23u, woensdag: 15u tot 23u, donderdag: 15u tot 23u, vrijdag: 15u tot 23u, zaterdag: 19u tot 23u, dinsdag en zondag gesloten!! De opvang geschiedt in een kleine praatkroeg. Adres: Lange Noordstraat 16, 2000 Antwerpen, tel.: 031/32.16.19, woensdag, donderdag: 15u - 23u. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"