fo010042: Pittoresk België - Photo Acta
"Zwart-witfoto van een witte hoeve uit de 17e eeuw. Boerderij met rieten dak, boeren en kinderen op de voorgrond, 6 augustus 1937. Opschrift achteraan: La Belgique pittoresque. Ph-.Chaumière blanche du 17e siècle à Assche. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"