pr001948: Pourquoi Pas? Emile Vandervelde (Pourquoi pas? : gazette hebdomadaire paraissant le vendredi)
"Karikaturale tekening van Emile Vandervelde verschenen op de voorpagina van Pourquoi Pas?, 12 november 1954. Teks:t Liberez l'Alcool. De Wet-Vandervelde werd ingevoerd op 29 augustus 1919 en regelde het alcoholverbruik in België. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"