fo028255: Bruges, porte Sainte Croix - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een houten brug met op de achtergrond een windmolen. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"