De arbeidskerk in Engeland - Trevor, John (Maastricht: Pieters & Co, 1896)
"John Trevor Bibliotheek E. AnseeleOnuitgesproken rede tot de buitenlandse leden van het Internationale Socialistische Congres gehouden te Londen, juli 1896."