pk002921: Chassidische winkelier, Jeruzalem Mea-Shearim, mei 1996 - De Clercq, Marc
"Een prentbriefkaart, reproductie van een foto met de afbeelding van een man staande in de deuropening van een hoedenwinkel. Fotograaf Marc De Clerq. Tekst achterzijde: Chassidische winkelier, Jeruzalem Mea-Shearim, mei 1996 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"