af007454: Vlaanderen tegen racisme - Vandommele, Joost (1995)
"Affiche uitgegeven in 1995 met als trefwoord antiracisme.Tekening: Vlaamse leeuw.Tekst: Vlaanderen tegen racisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"