af002782: PSB uni & fort - PSB; Mathot, Guy (1971)
"Affiche uitgegeven in 1971 door de Parti Socialiste Belge (PSB) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: kleurenfoto van 2 handen in mekaar. Tekst: Votez socialiste. PSB uni & fort. EXEMPT DE TIMBRE. EDITEUR RESPONSABLE: MATHOT G., 13, BD DE L'EMPEREUR, 1000 BRUXELLES. Zie ook: af000921 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"