Waardig werk wereldwijd : actiekrant campagne 2008 - Mevis, Jacques; Demedts, Bart; Plichart, Ilona (Brussel: 11.11.11, 2008)
"Redactie: Jacques Mevis, Bart Demedts, Ilona Plichart, ... et al. ; Eindredactie: Ilona Plichart Waardig Werk (2008-2010) is een campagne van de vakbonden en de Vlaamse Noord-Zuidbeweging"