te005165: Parlementaire verkiezingen - F.W.
"Tekening als politieke karikatuur waarin de socialisten worden voorgesteld als een kapitein aan het roer van een boot terwijl liberalen, C.V.P. en kommunisten dreigen te verdrinken, 1946. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"