pk001232: Maison du peuple (Magasins généraux)
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend het volkshuis te Brussel met 2 paardenkoetsen en magazijniers op de foto. Het gebouw draagt de titel denrées coloniales-magasins généraux. usine pour la torrefaction du café. Op de achterkant staat Febecop FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"