Holrijé [Bladmuziek] - de Raaff, André; Haag, Stan; Schutte, Jacques
"Koorbew. : André de Raaff ; Teskt: Stan Haag ; Muziek : Jacques Schutte en André de Raaff Partituur met tekst voor Sopraan, Alt, Tenor en BasPartijen voor Piano, 1e Viool (2x), 2e Viool, 3e Viool, Cello,, Contrabas, 1e klarinet Si b, 2e Klarinet Si b, Fluit, 1e Trompet Si b, 2e Trompet Si b, Trombone (2x)"