af015636: Victorian Values - Print Unit
"Affiche uitgegeven in 1984 voor demonstratievrijheid in het Verenigd Koninkrijk. Afbeelding: zwart-witfoto en tekening van een politieagent te paard die een vrouw wil slaan met zijn knuppel. Tekst: ORGREAVE: 1984. MANCHESTER: 1819. Victorian Values. PRINTED BY PRINT UNIT ST. HELENS 55422 EX. 9. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"