fo013770: Nieuwe vlag textielbond Gent (1950)
"Zwart-witfoto van de overhandiging van de nieuwe vlag van de Textielbond Gent door de algemeen bestuurder van de TACB, Alfons Segier aan de algemeen secretaris, Louis Grau van de textielbond van Gent. Links o.a. Alfons Baeyens. Opschrift achteraan: Overhandiging nieuw vaandel Textielbond Gent door den Algemenen Bestuurder der TACB aan den Algemenen Secretaris van den Textielbond Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"