fo028266: La vente des feuilles de Lata pour le fabrication des imperméables - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van enkele Aziatische vrouwen die met rieten/bamboe bundels door de straat trekken. Tonkin, China. Jaren 1940. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"