af006181: Gezocht: Saverys. Boel moet blijven, Saverys moet betalen - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) voor solidariteit met de Boelwerf. Tekst: Gezocht Saverys. Saverys imperium 1984-85. T.H.-Temse en Hobokense rederij, Mercator (verzekeringen), Lacourt (Investerings en beleggingsmaatschappij) Almabo, Esdam, CMB, Cobepa, Exmar nv, Fabrique Nationale Herstal FN s.a., Gemebea Gevaert Beleggingsmaatschappij nv, Groep Brussel Lambert, Mercantille Belliard, ACB, Vlaamse Uitgevers Maatschappij nv, AHLERS Shipping nv, AMI-International Agentschap nv, Scheepvaart Nijverheid en Handelswacht n.v., Tracto, Banque Credti Commercial, Cooreman & Co Nv, Touring Wegenhulp n.v. Philippe Saverys zetelde in 1991 in de beheerraad van 32 bedrijven met een verzameld kapitaal van 71.779.000.000 FR. -CMB transport omzet 1993: 15.898.000.000 FR -Hessennatie, omzet 1993: 7.287.000.000 FR -URS-Reddings en sleepdiensten, omzet 1992: 2.099.000.000 FR -Bocimar, omzet 1993: 1.662.000.000 FR. Boel moet blijven Saverys moet betalen. Doe de rijken de krisis betalen. PVDA Partij van de Arbeid van België. V.U.: M.R. Eligius, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"