fo010908: BSP-congres in Aalst
"Zwart-witfoto van een administratief congres van de BSP in Aalst met o.a. Van Hoorick en Van Der Bruggen. Opschrift op achtergrond: Wij eisen arbeid en brood in eigen streek. Opschrift achteraan: Zeer geslaagd administratief congres der BSP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"