132.00005: Verslagen, brief betreffende statutaire algemene ledenvergadering en bestuursvergaderingen SP-kern Landen. - SP-afdeling Landen; BSP-afdeling Landen
"Collection: SP-afdeling Landen; Biografie: Plaatselijke afdeling van de Socialistische Partij (SP) in Landen.Biografie: Plaatselijke afdeling van de Belgische Socialistische Partij (BSP) in Landen. Level of description: File; Series: 132: Archief van SP-afdeling Landen en haar voorganger BSP-afdeling Landen"