te002630: Jammer! - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van juli 1992. Tekening van een Palestijn die bij de keel gegrepen wordt door een Israëlisch soldaat. Een man van Europa zegt; Jammer! Moest u Zaïrees geweest zijn zou ik iets voor u kunnen gedaan hebben! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"