af001248: Christiane Vanbuyten. 18de kandidaat. Verder werken aan de toekomst van Kortenberg. SP - SP Leuven; Stulens, Jo
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) Leuven voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Christiane Vanbuyten. 18de kandidaat. Verder werken aan de toekomst van Kortenberg. SP. Verkiezingsdrukwerk gemeenteraadsverkiezing 8 oktober 2000 • VU: Jo Stulens, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"