b000889: ATB, De Natuurvrienden - Dupont - Fourdrigniers
"Een asbak in keramiek met centraal het embleem van de A.T.B. Daarrond de tekst: A.T.B. De Natuurvrieden, U.T. Les Amis de la Nature . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"