Multatuliteater stelt voor : Play Strindberg (Austust Strindberg 'Dodendans') : seizoen 1975-'76, 102e speeljaar (Gent: Multatulitheater)
"gearrangeerd door Friedrich Dürrenmatt ; Nederlandse tekst Bert Voeten"