Tien jaar VIVAS : bewonersparticipatie in de sociale huisvesting : 2003-2012 - Poppe, Klaas; Schuermans, Geert; Stevens, Anny; Verreth, Bernadette (Brussel: VIVAS; Samenlevingsopbouw Vlaanderen, 2013)
"Redactie : Klaas Poppe, Geert Schuermans, Anny Stevens, Bernadette Verreth ; Foto's : Walter Busschots"