Rede van N.S. Chroestsjow op een conferentie van uitblinkers in de wedijver van brigaden van de communistische arbeid op 28 mei 1960 - Chroesjtsjov, Nikita ([S.l.]: Persafdeling van de Ambassade der USSR in Nederland, 1960)
"N.S. Chroestsjow"