af010280: Geen geld voor geweld - Vredesaktie (1983)
"Affiche uitgegeven in (1983) door Vredesaktie met als trefwoord antimilitarisme.Tekening: uit de loop van een kanon steekt een wenkende hand; mannetje met kanonbal in de handen staat ervoor.Tekst: Aktie Vredesbelasting. Geen geld voor geweld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"