af000604: Katholieke standenregeering. Naar de reactie. Stemt op 26 mei voor de socialisten - Volksdrukkerij; BWP
"Affiche uitgegeven in 1929 door de Belgische Werklieden Partij (BWP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Wetgevende verkiezingen 26 mei 1929. De Katholieke partij op weg naar de kiezing. De Conservatieven en rijken boerenbond en meneer de baron hebben de beste plaatsen ingenomen. De plaats van den Christen democraat is van achter. Arbeiders - democraten en boeren Stemt tegen uwe verdrukkers en hun schoenpoetsers de Christen democraten. Stemt op 26 mei voor de socialisten. Volksdrukkerij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"