te005358: Burgeroorlog Kroatië, Mijn ervaring van de oorlog - Grgićević
"Hulpvoertuigen worden onder vuur genomen, getekend door een kind tijdens de Kroatische Burgeroorlog 1991-1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"