Het lied van het recht [Bladmuziek] : in volkstrant - De Mont, Pol; van Hoof, Jef (Antwerpen: De Crans, 1925)
"Gedicht van Pol de Mont ; Muziek van Jef van Hoof Bibliotheek Camille HuysmansAan al de Groeningerwachten van Vlaanderen en WalloniëPartituur voor klavier en zang"