af010845: Wacht niet tot ze de rekening sturen - Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking (FOS) (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door het Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking (FOS). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"