af001182: Vredesweek zonder raketten! - VAKA; Vermeulen, Ivan (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) (Merelbeke) voor een vredesweek. Afbeelding: tekening van een vredesduif. Tekst: VREDESWEEK ZONDER RAKETTEN! aktiviteiten: telkens beginnend om 20 uur. vrijdag 6 april: openingsavond met vredeswijn, DAMASCO goochelt met vrede. Inkom vrij. maandag 9 april: Artsen tegen Atoomwapens. Inkom 20 fr. dinsdag 10 april: politiek kafee. Inkom 20 fr. woensdag 11 april: dia- en filmavond The atomic Cafe. Inkom 50 fr. donderdag 12 april: Vrouwen voor Vrede. Inkom 20 fr. vrijdag 13 april: Warm aanbevolen, 't is te zeggen: muziekgroep symptoom EN vredesfuif! Inkom 100 fr. 80 fr. voorverkoop. tentoonstelling: van 7 tot en met 15 april. DIAREEKS - VIDEO - BOEKENSTAND - FOTO'S - KUNSTWERKEN - POSTERS. open 9-12 en 14-19.30u. Inkom 20 fr. STEUNKAARTEN: 50 fr. met toegang tot alle aktiviteiten (uitgezonderd SYMPTOOM en FUIF). Allen naar CENTRUM TEN BERG in de Bergstraat 16 Merelbeke. Organisatie VAKA-Merelbeke, Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens. sparen bij het Gemeentekrediet zeker en vast. Verantw. Uitg: Ivan Vermeulen, C. Sneyssenslaan 55 Merelbeke, tel 31.18.54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"