De toekomst tekenen : discussie document rond denkpistes voor de toekomst : geef iedereen de meeste kansen op stabiliteit van tewerkstelling en bescherming tegen ontslag (resoluties 4.5.1) (Brussel: BBTK, 2015)
"DIGITAALTE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"