fo022648: Greenpeace, Milieu - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een schip van Greenpeace met de slogan: No time to waste ligt aangemeerd in een haven. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"