Mensenrechten in Iran : verslag van de delegatie van de Internationale Vereniging van democratische Juristen in Iran - 4 maart 1978 - Albala, Nuri (Gent: Vrede, 1978)
"Bijlage : 50 jaar schrikbeweging en verraad van de familie der Pahlavi"