fo025289: Betoging tegen kernenergie - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging tegen kernenergie (in Antwepren?), mei 1983. Zicht op de betogers met spandoeken en borden met tekst: Noch in Doel Ni a Chooz - Geen nieuwe kerncentrales... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"