af004910: SP-wijk Dendermonde centrum organiseert spaghettiavond - SP Dendermonde; Verleyen, Ivan
"Affiche uitgegeven in 1993 door de Socialistische Partij (SP) Dendermonde voor een spaghettiavond. Afbeelding: kok. Tekst: SP-wijk Dendermonde centrum organiseert spaghettiavond zaterdag 6 februari 93 vanaf 18u30. Prijs: 150 fr. Feestzaal, Bond Moyson, Noordlaan 21, Dendermonde. Verantw. uitgever: Ivan Verleyen, Elsbosstraat 15, 9200 Dendermonde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"