Terugkeer en Emigratie van Asielzoekers uit België (REAB). Jaarverslag... (Brussel: Internationale Organisatie voor Migratie, 2001)
"Periodiciteit : jaarlijksRedactie : Montoyerstraat 40, 1000 Brussel"