Margriet Hermans van regentes tot vedette : "Ik hoop dat veel 'Ollanders' op 5 mei naar Antwerpen zullen komen" - Krol, Henk (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Henk Krol Fonds Suzan Daniel (FSD)"