af001013: Tentoonstelling Roger Raveel, Hugo Claus - Mutualistische Solidariteit; Termont, Daniël
"Affiche uitgegeven in 1984 door de Mutualistische Solidariteit voor een tentoonstelling van Roger Raveel en van Hugo Claus. Afbeelding: tuin en gebouwen van De Ceder. Tekst: Tentoonstelling Roger Raveel, Hugo Claus. Van 16 april tot 27 mei '84. In het vakantie- en vormingscentrum De Ceder. v.z.w. Mutualistische Solidariteit De Ceder, Parijsestraat 34, Deinze (Astene) Tel.: 091/86 30 28. Open alle dagen van 8.30 u. tot 21 u. Verantwoordelijke uitgever: Daniël Termont, Parijsestraat 34, Deinze. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"