af000412: Leest gij reeds Vooruit? - Volksdrukkerij; dagblad Vooruit
"Affiche uitgegeven in 1930 door het dagblad Vooruit voor propaganda. Afbeelding: mannenhoofd, wijsvinger. Tekst: Leest gij reeds Vooruit? Volsdrukkerij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"