fo030629: Edouard Boubat; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Franse fotograaf en fotojournalist Edouard Boubat in zijn woonkamer. Jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"