pk001557: Camille Huysmans - L'Églantine; Belgische Werklieden Partij
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend het portret van Camille Huysmans uit de reeks 'Onze Leaders'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"