Leefbaarheid en ontwikkelingskansen van platteland en kleine kernen : een onderzoek in Limburg met detaillering naar de streek Zuid-Limburg en het kanton Herk-de-Stad : eindrapport : 1. vooronderzoek - Jamees, E.; Daniels, R.; Gregoor, H. (Hasselt: LISO, 1981)
"Onderzoekers: E. Jamees en R. Daniels, met assistentie van H. Gregoor"