af002633: Links: ziek van de Sovjet-Unie? - PVDA; Verwimp, Hugo (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Partij van de Arbeid (PVDA, Gent) voor een debat. Afbeelding: karikatuur van het hoofd van Leonid Brezjnev. Tekst: LINKS: ZIEK van de SOVJET-UNIE? met JEAN KEHAYAN UIT P.C.F. GEZET EIND 1980 AUTEUR V. -RUE DU PROLETAIRE ROUGE -LE TABOURET DE PIOTR. 17 feb. 20u. AUD. A BLANDIJNBERG. DEBAT. PARTIJ v/d ARBEID - GENT. VU: VERWIMP 41 VOLDERSLAAN 1080 BR. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"