Jaarverslag van het NAS over 1910 : en de volledige geschiedenis, hare oorzaken en gevolgen, der 5 maandenlange staking van de Amsterdamsche Bouwvakarbeiders (Amsterdam: NAS, 1910)
"Nationaal Arbeids-Sekretariaat"