Het socialistisch coöperatief en mutualistisch verzekeringswezen in België tussen 1900 en 1939 - Dockx, Johan (Brussel: VUB, 1990)
"Johan Dockx Licentiaatsverhandeling VUB Onder promotorschap van Professor Dr. Els Witte"