De oorlog heeft mij heel eenzaam gemaakt. Portret van Dik de Boef - Dudink, Stefan (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Stefan Dudink Fonds Suzan Daniel (FSD)"