vl000867: Lasalle Socialistisch Mannenkoor, Antwerpen, 1879.
"Vlag van het Socialistisch Mannenkoor Lassalle van Antwerpen, 1879. Centraal op een rood veld staat het opschrift. Daarrond een witte boord. Witte franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"