Volksrecht 13(1912)31 (1912)
"Collection: Volksrecht : socialistisch weekblad voor de Arrondissementen Kortrijk, Ieperen en Roeselaere-Thielt : socialistisch weekblad voor het Arrondissement Kortrijk : socialistisch weekblad voor het Arrondissement Kortrijk en Ieperen; Series: Volksrecht (1912); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"