Volksrecht 14(1913)26 (1913)
"Collection: Volksrecht : socialistisch weekblad voor de Arrondissementen Kortrijk, Ieperen en Roeselaere-Thielt : socialistisch weekblad voor het Arrondissement Kortrijk : socialistisch weekblad voor het Arrondissement Kortrijk en Ieperen; Series: Volksrecht (1913); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"